اللعنة كس أمك                                              Βρέχει λεφτά στη στράτα μου                                  Γιάν(ν)ηδες σας βλέπουμε...

Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

ΠΕΚ the sequel για αρχή


Με στρατηγική επιλογή να σερβίρονται σιγά - σιγά τα μαντάτα, για ευνόητους λόγους, οι λεπτομέρειες για το σχεδιο ΕΛΒ δεν δημοσιοποιήθηκαν.


Ανακοινώθηκε το Σωματείο του Αλαφούζου (Σωτηρίας θέλει να το λέει) το οποίο είναι ουσιαστικά μια επανασύσταση της ΠΕΚ στην πρώιμη μορφή της με μόνη διαφορά ότι αντί εκατομμυριούχους επιχειρηματίες (με την εξαίρεση ενός με ενάμισυ) είναι φουλ από δημοσιογράφους, καλλιτέχνες, μερικούς παναθηναϊκούς, μερικούς γαύρους, μερικούς που είδαν φως και μπήκαν, καθώς και τον αγαπημένο μας δήμαρχο (Ο προικοθήρας πώς ξέφυγε; Μην και μπει πρόεδρος; Αλλά ας μη δίνουμε ιδέες). Άλλη μια από τα περσινά, με πολλούς μικρούς κωνσταντόπουλους αυτή τη φορά. Φυσικά, όπως διαφαινόταν, η μεγάλη πλειοψηφία ανήκει στη σφαίρα επιρροής της οικογένειας που δήθεν αποχωρεί από τον Παναθηναϊκό. Α, ναι... μαζεύτηκαν και 3 εκατομμύρια από ανώνυμους και επώνυμους φίλους της ομάδας... η οποία btw κ. Αλαφούζε ονομάζεται ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ και τα αρχικά της είναι Π.Α.Ο.



Τα μέσα ενημέρωσης βέβαια παρουσιάζουν την πλάκα αυτή (γιατί προς το παρόν και μέχρι να μιλήσουν το χρήμα και οι πράξεις, πλάκα είναι) σαν  εκπληκτική σύλληψη και εφαρμογή και είμαστε βέβαιοι για την αποθέσωση αύριο και τις επόμενες ημέρες από το σύνολο του γνωστού πια σε όλους μας ελληνικού αδέσμευτου και ανεξάρτητου τύπου.

Ο κύριος Αλαφούζος παραδέχτηκε ότι δεν γνωρίζει τίποτα για τα καυτά θέματα που υπάρχουν και το μόνο που επαναλαμβάνει είναι η δυσχερής θέση της ομάδας και η ανάγκη για σωτηρία. Θα πρέπει κάποιος να του πει ότι αυτό που ξεκίνησε δεν είναι αστείο, ο Παναθηναϊκός δεν είναι πεδίο δοκιμών και περιθώριο αστοχίας ή λάθος εκτίμησης δεν υπάρχει. Το μόνο βέβαιο είναι ότι κέρδισαν ένα τριμηνάκι ακόμα για πλάκα οι καρκίνοι.

Σταματάμε εδώ. Πραγματικά δεν θέλουμε να συνεχίσουμε γιατί το μόνο που αυτή τη στιγμή βγαίνει είναι διάθεση για χαβαλέ.  Αλλά δεν είναι καθόλου ώρα για χαβαλέ.  Να γίνει η Γενική Συνέλευση να ανακοινωθεί το πλήρες πλάνο και θα τα πούμε ξανά ΌΛΑ, όπως πάντα.  Η δική μας η ευχή είναι ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ, ΔΥΣΠΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΜΕΙΩΜΕΝΗΣ ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ.


Ένα τελευταίο και όπως θέλεις ας το πάρεις Γιάννη Αλαφούζε. Δεν είμαστε απέναντί σου όπως πιθανότατα ήδη θα σου λένε οι γλείφτες.. Ούτε θέλουμε κάτι τέτοιο. Απέδειξε τις καλές προθέσεις σου (ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟΣΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΔΕΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ) και θα δεις ότι ο σεβασμός κερδίζεται! Από αύριο θα σε πολιορκούν τα ορφανά του τζίγκερ να σου πουλάνε προστασία. Κοίτα να μασήσεις...

Υ.Γ. 1 Πάντως, η εδώ κάποιος κάνει το παιχνίδι του αιώνα, ή έχουμε χτυπήσει φλέβα βλακείας, ή πέφτει τρελό δούλεμα και θα έχουμε ομορφιές.

Υ.Γ. 2 Και για να μην ξεχνιόμαστε, ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΡΟΜΟ...