اللعنة كس أمك                                              Βρέχει λεφτά στη στράτα μου                                  Γιάν(ν)ηδες σας βλέπουμε...

Τρίτη 22 Μαΐου 2012

Dinamo Piraeus...



Η ομάδα του ελληνικού κράτους έχει περάσει εδώ και πολύ καιρό στο επόμενο στάδιο.
Jibril (Από GWF Forum)



Στην μπάλα οι οπαδοί την έπεσαν σε 11 άτομα αθλητές μέσα στο γήπεδο. Μπήκαν να πανηγυρίσουν η απάντηση του ελληνικού κράτους.
Στο μπασκετ εκ προμελέτης δολοφονική επίθεση. Ήταν εξωγήινοι η απάντηση του ελληνικού κράτους.

Και αυτά είναι μόνο στην δική μας ομάδα. Βάλτε και κάτι βόμβες σε επιχειρήσεις διαιτητών, πεσίματα σε παίκτες σε φυσούνες και θα δείτε οτι τα περιστατικά πλέον είναι πολλά και όχι μεμονωμένα. Έχει αρχίσει και γίνεται κανόνας πλέον.
Τρομοκρατούν πλέον άμεσα τους αντίπαλους αθλητές.

Ποιός δεν μας αρέσει? Ο Τζιμπρίλ? Πέσιμο στον Τζιμπρίλ να φύγει απο την χώρα
Ποιός δεν μας αρέσει? ο Ζότς? Πέσιμο στον Ζότς να φύγει απο την χώρα
Ποιός δεν μας αρέσει? η κυπριακή ομάδα που μας νίκησε? Πέσιμο στην κυπριακή ομάδα στην αττική οδό, ακόμα και σε ευρωπαικό ματς
Και ο κατάλογος είναι ατέλειωτος.

Την πέφτουν στους αθλητές και στις ομάδες. Αυτό που δεν αγγιζόταν και δεν αγγίζεται πουθενά στον κόσμο. Απο την στιγμή που περνάς το στάδιο της αντιπαράθεσης οπαδών μεταξύ τους, και την πέφτεις στους αθλητές και τις ομάδες τότε μιλάμε για άλλο πράγμα.
Όταν σαν κράτος περιμένεις ο αθλητισμός σου να πέσει στα επίπεδα των όρκ στο τέλος κινδυνεύεις να μην έχεις καθόλου αθλητισμό σε κανένα άθλημα γιατί οι ορκ δεν είναι ικανοί να έχουν αθλητισμό. Όσο επιμένεις σαν κράτος να σπρώχνεις τον αθλητισμό κάτω απο τα επίπεδα των ορκ, για να είναι αυτοί απο πάνω, αυτό που θα καταφέρεις είναι στο τέλος να μην έχεις αθλητισμό σαν χώρα γιατί δεν έχει πιο κάτω απο τους ορκ.

 Ο Μποντίρογκα δέχθηκε δύο φορές επίθεση από οπαδούς του Ολυμπιακού στο διάστημα των επεισοδιακών αγώνων που έκριναν ποια από τις ομάδες θα έπαιζε στον τελικό. Και τις δύο φορές, έπινε αμέριμνος τον καφέ του μαζί με την κοπέλα και ορισμένους φίλους του, όταν εμφανίσθηκαν κάποιοι που άρχισαν να τον βρίζουν και εν συνεχεία κινήθηκαν απειλητικά εναντίον του. Ακολούθησε συμπλοκή και μεγάλη ένταση, μέχρι να μπουν στη μέση οι πιο ψύχραιμοι και να χωρίσουν τις δύο πλευρές. Αντίστοιχο περιστατικό είχε συμβεί πριν από μερικούς μήνες, όταν άγνωστοι έβαψαν κόκκινο το αυτοκίνητό του και με κόκκινη μπογιά έγραψαν απειλητικά συνθήματα στον εξωτερικό τοίχο της βίλας του στην Κηφισιά. Η ιδιοκτήτρια του σπιτιού είχε επικοινωνήσει με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός και ζήτησε να διακοπεί η μίσθωση, φοβούμενη ότι κινδύνευε η περιουσία της. Τα περιστατικά αυτά δεν έφθασαν μέχρι το αστυνομικό δελτίο ή τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων γιατί κρίθηκε σκόπιμο να μην δοθεί έκταση, ώστε να αποφορτισθεί το κλίμα.

Ολα αυτά είχαν οδηγήσει τον Μποντίρογκα στην απόφασή του να φύγει από την Ελλάδα, γιατί θεωρούσε πολύ πιθανό να υπάρξει ανάλογη συνέχεια, με θύμα τον ίδιο και τους ανθρώπους που βρίσκονται δίπλα του. «Πρόεδρε, όποια κι αν είναι η προσφορά δεν πρόκειται να μείνω», είπε ο Σέρβος άσος μόλις συναντήθηκε με τον Παύλο Γιαννακόπουλο για να συζητήσουν τα περί ανανέωσης του συμβολαίου του. Ακόμα κι αν οι «πράσινοι» ενεργοποιούσαν τη ρήτρα που όριζε ότι με ποσό 2,5 εκ. δολ. «καθαρά» το συμβόλαιο παρατεινόταν για ένα χρόνο, ο Μποντίρογκα θα ζητούσε να μη μείνει. Γι’ αυτό και η επαφή ήταν σύντομη και οριστική. Σε άλλες περιπτώσεις, όποια κι αν ήταν η διαφορά, θα είχαν γίνει πολλές συζητήσεις που θα τις επιδίωκε ο ίδιος για να τις χρησιμοποιήσει ώστε να πετύχει καλύτερη συμφωνία με τους άλλους ενδιαφερόμενους. Ούτως ή άλλως, βέβαια, είχε παρθεί η απόφαση να μειωθεί δραστικά ο προϋπολογισμός της ομάδας, οπότε από την αρχή είχε φανεί ότι δεν υπήρχε μέλλον στη συνεργασία τους.

Και τα εγχώρια media...