اللعنة كس أمك                                              Βρέχει λεφτά στη στράτα μου                                  Γιάν(ν)ηδες σας βλέπουμε...

Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

Τι πραγματικά σώζει ο Αλαφούζος; (evil από GWF Forum)


Εγώ θα πω τη μαλακία μου και ας είναι μαλακία....


Ο Αλαφούζος έτρεξε να προβεί σε ανακοινώσεις ΠΟΤΕ; Όταν ο Ερασιτέχνης ήταν έτοιμος να καταγγείλει τη σύμβαση. Προφανώς ο βοτανικός και η διπλή ανάπλαση είναι όλη η ιστορία και ο Αλαφούζος ΚΑΝΕΙ τον ανήξερο. Υπενθυμίζω ότι πέρα από το ποιους προωθεί ο Αλαφούζος πολιτικά και επιχειρηματικά η οικογένεια Αλαφούζου τα λεφτά τα έκανε από τις κατασκευές και μετά μπήκε στη ναυτιλία. Μπορεί να έχει σχέση, μπορεί και όχι.

Για να τα κάνω πενηνταράκια ο Αλαφούζος κάνει ότι κάνει ΌΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΡΟΤΖΕΚΤ ΤΟΥ ΒΟΤΑΝΙΚΟΥ. Χωρίς να εννοώ ότι αυτό θα γίνει εις βάρος του Παναθηναϊκού απαραίτητα.

Ερώτηση από energie13: ειναι δυνατον να επιτευχθει η διπλη αναπλαση χωρις να ειναι εις βαρος του παναθηναικου?(δεν το λεω ειρωνικα πραγματικα σε ρωταω evil)

 Απάντηση από harrisp: Αν ο κατασκευαστής το φτιάξει με το 1/3 των χρημάτων που έχουν συμφωνηθεί, η ΠΑΕ πάρει τις εμπορικές χρήσεις που ΑΡΧΙΚΑ είχαν συμφωνηθεί, πάρει ο ερασιτέχνης αυτά που είχε συμφωνήσει (γιατί όχι και κάποιους λίγους εμπορικούς χώρους), και προβλεφθεί και χώρος για να χτιστεί και γήπεδο μπάσκετ όποτε και αν υπάρχουν φράγκα, μια χαρά θα είναι για τον Παναθηναικό η διπλή ανάπλαση.


Πέριπου αυτό που λέει ο harrisp, για να μην πλατιάζουμε περισσότερο. Στην περίπτωση αυτή κατά ένα περίεργο τρόπο θα είναι άπαντες ευχαριστημένοι. Και ο Βγενόπουλος; Ναι, και ο Βγενόπουλος. Εφόσον ο Τζίγγερ αναλαμβάνει τις υποχρεώσεις (να το δούμε αυτό βέβαια) έστω και δια της πλαγίας και στη συνέχεια το γήπεδο ξεκολλάει και γίνεται βιώσιμο δεν έχει λόγο να κλωτσάει και πιστεύω ότι δεν θα το κάνει. Και πάλι βέβαια γυρνάμε στο ΣτΕ, αλλά μου έχει κολλήσει στο κεφάλι ότι κατά έναν περίεργο τρόπο αυτή τη φορά ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ.

Πραγματικά δεν βρίσκω άλλη λογική εξήγηση. Βέβαια το μεγαλύτερο λάθος στον Παναθηναϊκό είναι να ψάχνεις για λογικές εξηγήσεις.