اللعنة كس أمك                                              Βρέχει λεφτά στη στράτα μου                                  Γιάν(ν)ηδες σας βλέπουμε...

Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

Κόπρε μην ασχολείσαι με τον Παναθηναϊκό




Μέσα σε όλη αυτή την τρελαμένη ατμόσφαιρα που ζούμε στον Παναθηναϊκό, δεν έχουμε ασχοληθεί καθόλου με τον κολλητό του τουλούμπα και την εφημερίδα του, - όχι τη δηλωμένη γαύρικη, την άλλη - μέσα από την οποία γίνεται μια από τις αθλιότερες προπαγάνδες κατά του ελεύθερου Παναθηναϊκού. 


Μπορεί η συγκεκριμένη εφημερίδα να αποτελεί ένα ακόμα παράδειγμα από τα πολλά που γνωρίζουμε για το πώς μια εφημερίδα που δεν αγοράζει κανένας, άντε να την παίρνουν μερικές δεκάδες εντελώς πυροβολημένοι, συνεχίζει να κυκλοφορεί. 


Μπορεί να γνωρίζουμε ότι η τελευταία σελίδα των εμετών που εξαπολύονται είναι ότι μένει να γράψει ο εκδότης του πρωΚταθλητή κατόπιν της 30ης μαλακίας που τραβάει καθημερινά.


Μπορεί να προκαλεί συνεχώς για να τον πάρουμε στα σοβαρά και να προκαλέσει μανούρα να δείξει και αυτός πόσο ήρωας είναι και να τον ανταμείψουν τα αφεντικά του. 


Επειδή όμως ρε κόπρε έχεις γράψει πάρα πολλά ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΣΑΙ ΡΕ ΣΚΑΤΟΚΕΦΑΛΕ να ασχολείσαι ΕΣΥ με τον Παναθηναϊκό πρώην δικέφαλη κότα και νυν φλοκομούρη μούλε, θα ξεφτιλιστείς και εσύ όπως σου αξίζει όταν έρθει η ώρα. Όχι τίποτα άλλο, αλλά πρέπει να καταλάβεις ότι οι Παναθηναϊκοί δεν έχουν καμία σχέση με τα κόκκινα πρόβατα που σε ταΐζουν αγοράζοντας αυτό το κωλόχαρτο που τους πουλάς.