اللعنة كس أمك                                              Βρέχει λεφτά στη στράτα μου                                  Γιάν(ν)ηδες σας βλέπουμε...

Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

Που είσαι μωρή σαλούφα σουβλατζού;

Πιάσε δύο με γύρο μωρή..

Μεγάλη πλάκα σπάμε με τους τσιγγερολάγνους. Τελικά αποδεικνύεται ότι ούτε καν αυτοί δεν είναι δικοί του. Πληρωμένοι τσάτσοι είναι και με τη βούλα και τολμάει ο εργοδότης τους να μιλάει για σουβλατζήδες.


 Διαβάζουμε σχετικά στο διαδίκτυο:

Δημοσιογράφος της ΕΡΑΣΠΟΡ μεσολάβησε για να πάρει λεφτά ακροάτρια!



ΓΚΟΜΕΝΙΚΟ: Δούναι και λαβείν...

Ένα περιστατικό περίεργο αλλά και αρκετά σοβαρό ήρθε να προστεθεί στην πολύπαθη τον τελευταίο καιρό ΕΡΑΣΠΟΡ. Πριν λίγες μέρες ακροατής βγήκε στον αέρα του κρατικού ραδιοφώνου και κατήγγειλε... αόριστα χωρίς να κατονομάσει κάποιον συγκεκριμένο,ότι δημοσιογράφος της ΕΡΑΣΠΟΡ μεσολάβησε για να... πάρει άλλος ακροατής απο μεγαλομέτοχο ΠΑΕ σαράντα χιλιάδες ευρώ για κάποιο προσωπικό του πρόβλημα με αντάλλαγμα να παρεμβένει στις εκπομπές και να στηρίζει τις θέσεις του μεγαλομετοχου.

Θα ήταν μια απο τις πολλές αμπελοφιλοσοφίες που κατά καιρούς εκστομίζουν διάφοροι ακροατές ,όμως φωτιά άναψε την επόμενη μέρα ο δημοσιογράφος Χρήστος Κοντός ο οποίος θεώρησε εαυτόν θιγόμενο απο την καταγγελία τονίζοντας ότι ο ακροατής ενοουσε τον ίδιο!..

Μάλιστα ζήτησε όπως είπε και πήρε τα ηχητικά αποσπάσματα και όπως τόνισε απο την εκπομπή του θα τα καταθέσει στον εισαγγελέα κινούμενος νομικά εναντίον της καταγγελιάς του ακροατή Ντάφυ. Έιναι απο τις περιπτώσεις που λέει ο λαός ο έχων τη μύγα μάλλον μυγιαζεται.

Ο Χρήστος Κοντός θεώρησε απο μόνος του και απο τα συμφραζόμενα χωρίς να αναφερθεί καν το όνομά του στον αέρα ότι μεσολάβησε για να πάρει χρήματα ακροάτρια με το όνομα Κάτια.Λάδι στη φωτιά έριξε την επόμενη μέρα και ο παρουσιαστής της εκπομπής Τρίτο Μάτι Λευτέρης Σαρελάκος ο οποίος μετά τον καταγγέλοντα ακροατή τόνισε απο αέρα της ΕΡΑΣΠΟΡ και απο την εκπομπη του ότι πράγματι φένεται να προκύπτει δοσοληψία και οικονομική συναλλαγή όπως η δική του έρευνα! έδειξε.

Το περιστατικό που αναστάτωσε τον κρατικό ραδιοσταθμό ανέλαβε να ξεκαθαρίσει ο διευθυντής αθλητικών προγραμμάτων της ΕΡΤ Δημήτρης Χατζηγεωργίου που έκανε το ανεπανάληπτο.Τηλεφώνησε στον καταγγέλοντα ακροατή για να του ζητήσει εξηγήσεις και άρχισε να ανακρίνει τον Νταφυ απο τη Νάξο για το συμβάν όπως ο τελευταίος κατήγγειλε στον αέρα της ΕΡΑΣΠΟΡ.

Δλδ αντί να ψάξει και να κάνει έρευνα αν πράγματι ένας δημοσιογράφος όπως καταγγέλθηκε του κρατικού φορέα,επικαλούμενος την ιδιότητα του και την θέση του στην ΕΡΤ μεσολάβησε για να πάρει χρήματα ακροατής, πήρε τηλέφωνο τον ακροατή και τον ανέκρινε απειλώντας τον μάλιστα με μηνύσεις. Μύλος σε ένα κρατικό σταθμό που απαξιώνεται καθημερινά απο αστείες αντιδράσεις ανθρώπων που δεν έχουν καμία συναίσθηση της ευθύνης και της θέσης που κατέχουν.

Το περιστατικό είναι περίεργο και αρκετά σοβαρό και έχει δημιουργήσει απορίες σχετικά με το ρόλο που επιτελούν οι συντάκτες ενός δημόσιου φορέα.Παράλληλα είναι απορίας άξιο πως επιτρέπεται σε οποιονδήποτε να καταγγέλει στον αέρα του κρατικού ραδιοφώνου ανώνυμα τόσο σοβαρά θέματα.

Το σίγουρο πάντως είναι οτι τέτοια γεγονότα μικραίνουν τον παλαι ποτέ αξιόλογο κρατικό ραδιοσταθμό. Το φοβερό της ιστορίας είναι ότι με παρέμβαση της η ακροάτρια Κάτια σε μεταμεσονύκτια εκπομπή επιβεβαίωσε και ευχαρίστησε στον αέρα για την οικονομική βοήθεια που της παρείχαν και τόνισε οτι μεσολάβησε πράγματι δημοσιογράφος χωρίς να τον κατονομάσει.
Θερμά συγχαρητήρια στον Ταγματάρχη και στην παρέα του στην ΕΡΤ που παρακολουθούν χωρίς την παραμικρή παρέμβαση όλα όσα συμβαίνουν στην ΕΡΑΣΠΟΡ και που προκάλουν το περί κοινού δικαίου αίσθημα.