اللعنة كس أمك                                              Βρέχει λεφτά στη στράτα μου                                  Γιάν(ν)ηδες σας βλέπουμε...

Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Ρε λέτε να κάναμε λάθος και δεν είναι γαύροι τελικά;

???  Αυτός είναι ο θείος ???

Απολαυστική η συνέντευξη της Τζίνας Αλοιμόνου – Βαρδινογιάννη στον Κομιστή και ελπίζουμε σύντομα και στον Πέτρο «τον ήπια» Κωστόπουλο (δεν τον έχουμε ξεχάσει αυτόν, θα ασχοληθούμε σύντομα με το… δράμα του).


Μεταξύ άλλων αποκάλυψε και αυτό που όλοι ξέρουμε. Ότι οι Βαρδινογιάννηδες δεν είναι Παναθηναϊκοί. ΣΩΩΩΩΩΠΑΑΑΑΑ….. Έλα όμως που η Τζίνα η γαυρίνα έβαλε μια νέα διάσταση στο γεγονός. Ο γιος του Παύλου (σύμπτωση;) δεν είναι Παναθηναϊκός. Είναι λέει χανούμι. Δικέφαλη κότα δηλαδή το παιδάκι. Εντάξει, μπορείς να πεις ότι χώρισε ο άνθρωπος και του ξέφυγε το παιδί. Το έκανε η μάνα του ότι ήθελε. Έλα όμως που δεν το έκανε η μάνα του χανούμι. Ο ΘΕΙΟΣ του λέει το έκανε.

ΈΕΕΕΛΑΑΑΑ…. και δεν αποκαλύπτει η κοπέλα για ευνόητους λόγους ποιος απ’ όλους τους θείους, να γίνουμε…. Εκτός από γαύροι δηλαδή, υπάρχουν και χανούμια Βαρδινογιάννηδες. γαύροι, χανούμια, οφιτζήδες, ε.α. ρεθύμνου, αλμωπός αριδαίας, απ’ όλα έχει ο μπαχτσές! Εκτός από Παναθηναϊκό.

Να αποκαλύψουμε εδώ και κάτι ακόμα που δεν έχει πολυακουστεί. Κυκλοφορεί αστικός μύθος ότι και ο ίδιος ο παρκαδόρος, κάποια εποχή δήλωνε συμπαθών την ομάδα με τα κίτρινα. Τότε που δήθεν έπαιζε την καλύτερη μπάλα στην Ελλάδα επί πρώτης θητείας ντουσκοβάτραχου. Ναι μωρέ, τότε που τα χανούμια δεν ήταν αντιολυμπιακοί, αλλά αντιαπαναθηναϊκοί ενώ είχανε πάρει 4 πρωταθλήματα και βρίζανε τον… Γιώργη Βαρδινογιάννη που δεν τους άφηνε να πάρουν πρωτάθλημα (άλλο ανέκδοτο τα χανούμια). Και σε αυτήν την περίπτωση λοιπόν, η πραγματικότητα ξεπέρασε τη φαντασία όπως γράφανε παλιά και οι Green Web Fans και μετά καθόμαστε και ψάχνουμε το πως γίνεται η ισχυρότερη οικογένεια της Ελλάδας να αδιαφορεί για τον Παναθηναϊκό. Καημένε Παναθηναϊκέ! Που έχεις μπλέξει και πώς θα ξεμπλέξεις από τους αντι-παναθηναϊκούς…