اللعنة كس أمك                                              Βρέχει λεφτά στη στράτα μου                                  Γιάν(ν)ηδες σας βλέπουμε...

Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Μιλάνε όλοι, μιλάει και ο κερασφόρος!



Είπαμε αρχικά να μην ασχοληθούμε με τον γραφικό γέρο με τα πατομπούκαλα που κατέκτησε μόνος του με το κέρατό του το φετινό πρωτάθλημα των gay (Ντάααααρκοοοοο, ΟΥ-ΟΥ) μιας και του το αφιέρωσε ο Βάγγος, ο τροβαδούρος της αγάπης και του hit-single “βίδωμα” (Α σκρου γιου ρε).


Δεν θέλαμε αν και έπιασε στο στόμα του τη Θ. 13 ο αθεόφοβος, όπως έπιανε στο στόμα της… «πουλιά στον αέρα» η Ωραία Ελένη. Και τι πουλιά… Ροκκόπουλα (και όχι μόνο)!!! Αλλά σήμερα ξαναχτύπησε εκφράζοντας τη λύπη του για τους ανταγωνιστές της ομάδας του και την κατάσταση που βρίσκονται. Τι να πει κανείς για τον κερατά. Πάντα τελευταίος το μαθαίνει άλλωστε. Έτσι δε λένε; Άκου κυρ βλάκα που από το σκούξιμο άρχισες τη δήθεν κλάψα.

Βγάλε το σκασμό, γιατί ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΘΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ. Το πρώτο πράγμα που θα κάνει όταν ελευθερωθεί, είναι να έρθει να ξεπατώσει τον Γανυμήδη. Και επειδή σου αρέσει να παρακολουθείς να σου ξεπατώνουν το σπίτι, ετοιμάσου να το απολαύσεις. ΟΠΩΣ ΤΟΤΕ!!! Όσο για τις επαναστάσεις και τα πραξικοπήματα που τα έπιασες και αυτά στο στόμα σου λέγοντας ότι δεν οδηγούν πουθενά, θα δεις και εσύ που οδηγούν την Άγια εκείνη ώρα. Αλλά τι ξέρεις εσύ από επαναστάσεις; Η μοναδική επανάσταση που έκανες στη ζωή σου ήταν ότι άλλαζες χέρι όταν ο πράκτορας άλλαζε τρύπα.