اللعنة كس أمك                                              Βρέχει λεφτά στη στράτα μου                                  Γιάν(ν)ηδες σας βλέπουμε...

Πέμπτη 12 Απριλίου 2012

Νικολάκη δεν βρέχει


Αυτό που συμβαίνει στον Παναθηναϊκό, λογικά δεν έχει προηγούμενο στην παγκόσμια ποδοσφαιρική ιστορία. Όλοι όσοι ζούμε με το τριφύλλι στην καρδιά, όλοι όσοι πονάμε με την καταστροφή που βλέπουμε να πλησιάζει, δεν είναι δυνατόν ρε συ Νίκο Καρούλια να διαβάζουμε δηλώσεις σου που μας ανεβάζουν το αίμα στο κεφάλι.
Ας τα πάρουμε όμως ένα-ένα.


Είπες Νίκο:

«Το μόνο που έχω να πω, είναι, πως αυτοί που ανάγκασαν τον Τζίγκερ ο οποίος ήταν φερέγγυος και καθαρός, να δούμε όλοι αυτοί οι έξυπνοι, τι θα κάνουν τώρα και ποια λύση θα βρουν για να σώσουν την ομάδα. Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης δεν μπορούσε να γίνει λαμόγιο. Και για αυτό τον βρίζανε. Εγώ όμως δεν θέλω τον Παναθηναϊκό με παράγκες.»
ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΝΙΚΟΛΑΚΗ;
ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΜΑΣ;
Οι «εξυπνάκηδες και οι σωτήρες» ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΝΙΚΟΛΑΚΗ. Ακόμη και σήμερα προσπαθούν να βρουν μια λύση ΝΙΚΟΛΑΚΗ. Μια υπογραφή ζητούν μόνο από τον παρκαρισμένο οδηγό για να μην έχει στο μέλλον η ΠΑΕ απέναντί της αγνώστου ύψους απαιτήσεις από Δήμους – Βωβούς και Άκτωρες. Και ενώ ο ίδιος ο ανίκανος επιμένει ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, αρνείται να κάνει το αυτονόητο : να υπογράψει.
Και όχι Νικολάκη, δεν τον βρίζουμε επειδή δεν μπορούσε να γίνει λαμόγιο , αλλά γιατί ήταν ανίκανος να προστατέψει την ομάδα από τα λαμόγια. Και αντί αυτού, ο άχρηστος ήταν και κολλητός με τα λαμόγια. ΞΕΧΑΣΕΣ ΝΙΚΟΛΑΚΗ ΟΤΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΟΝ Π. ΚΟΚΚΑΛΗ; Και πού ήσουν εσύ τότε Νικολάκη να πεις μια κουβέντα; Πού ήσουν Νικολάκη όταν η ομάδα ψυχορραγούσε και έχανε τίτλους, όταν η παράγκα έκανε πάρτι στις πλάτες του συλλόγου με την ανοχή του ανίκανου; ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΕΚΑΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ ΝΙΚΟΛΑΚΗ;

Είπες ακόμη.
«Η αλήθεια είναι πως δεν έχω διάθεση ούτε εφημερίδες να διαβάσω, ούτε νέα να μάθω. Δεν γνωρίζω πολλά, επειδή βλέπω δυσοίωνο το μέλλον»
Δεν γνωρίζεις πολλά Νικολάκη; Ε, τότε βγάλε τον σκασμό ή στην καλύτερη ΡΩΤΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ.
Όταν σε αποθεώναμε στα γήπεδα, δεν το κάναμε επειδή φορούσες την φανέλα της Motor Oil, αλλά αυτή του Παναθηναϊκού. Και αντί να είσαι ευγνώμων για τα όσα σου πρόσφερε αυτή η ομάδα εσύ γλύφεις εκεί που σήμερα ο κάθε πραγματικός Παναθηναϊκός φτύνει.

Και συνέχισες.
«Ο Τζίγκερ έβαλε πολλά εκατομμύρια. Η οικογένεια του πήρε οχτώ πρωταθλήματα και επειδή έζησα την εποχή της παντοκρατορίας του Γιώργου Βαρδινογιάννη, εάν ήθελε θα έπαιρνε και περισσότερα. Αλλά η οικογένεια ήθελε μόνο τα καθαρά πρωταθλήματα. Αυτοί όλοι οι κύριοι που έδιωξαν τον Βαρδινογιάννη, να έρθουν τώρα να σώσουν τον ΠΑΟ…».
Η οικογένειά του πήρε οχτώ ΣΤΑ ΠΟΣΑ Νικολάκη; Μήπως στα ΤΡΙΑΝΤΑΔΥΟ; Σου ξέφυγε όμως και μια αλήθεια : «αν ήθελε» είπες. ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ. Δεν ήθελε η ομάδα που κουμαντάριζε να παίρνει τίτλους. Και αντί να αφρίζεις και εσύ όπως και εμείς, ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΦΑΜΙΛΙΑ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.

Λες ακόμη.
«Όσο για τους παλαίμαχους, ο Βασίλης Κωνσταντίνου πονάει πολύ την ομάδα, είναι περισσότερο Παναθηναϊκός κι από μένα και από όλους, αλλά είναι πάνω σε συναισθηματική φόρτιση. Δεν νομίζω δηλαδή πως μπορεί να κάνει κάτι, επειδή αυτό που χρειάζεται είναι λεφτά. Και δεν είμαι καθόλου αισιόδοξος, ούτε για τον Παναθηναϊκό αλλά ούτε για την Ελλάδα βλέποντας τι επικρατεί. Μακάρι να βρεθεί κάποιος άνθρωπος να βάλει χρήματα, αλλά δεν το βλέπω».
Τι θα πει ρε συ Νικολάκη, «περισσότερο Παναθηναϊκός κι από μένα»; Ακόμη και σύ παραδέχεσαι ότι είσαι «λίγος». Ο Παναθηναϊκός Νικολάκη, δεν χρειάζεται λεφτά, αλλά ανθρώπους υπηρέτες της Παναθηναϊκής ιδέας. ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΝΙΚΑΛΑΚΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΣΥ ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΙΣ. Και να είσαι σίγουρος Νικολάκη, ότι εσύ δεν ανήκεις σε αυτή την κατηγορία.
Υγ: Αν σήμερα περπατώντας στην Αθήνα ένιωσες υγρό το πρόσωπό σου, να είσαι σίγουρος ότι δεν έβρεχε.