اللعنة كس أمك                                              Βρέχει λεφτά στη στράτα μου                                  Γιάν(ν)ηδες σας βλέπουμε...

Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

ΤΕΛΙΚΟ γιατί ... παίζουν στον Παναθηναϊκό!!!


Με μία εκπληκτική εμφάνιση, όπως αρμόζει στον Παναθηναϊκό Αθλητικό Όμιλο, η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟ κέρδισε τις Εσπερίδες εκτός έδρας στο τελευταίο και καθοριστικό παιχνίδι των ημιτελικών της Α1 και σπάζοντας το πλεονέκτημα έδρας της ομάδας της Καλλιθέας πέρασε στον τελικό του Πρωταθλήματος που θα αντιμετωπίσει τον Αθηναϊκό.



Τα κορίτσια του ΠΑΟ έδειξαν από την αρχή ποιος θα ήταν το αφεντικό της βραδιάς και είχαν το προβάδισμα στο σκορ στο μεγαλύτερο μερος του αγώνα. Στο τέλος όπου το διαιτητικό δίδυμο έκανε τα αδύνατα δυνατά για να γυρίσει το ματς για τις Εσπερίδες οι αθλήτριες μας έδειξαν ότι η φανέλα του Παναθηναϊκού έιναι πολυ βάριά και χρειάζονται πολλές ραδιουργίες για να την νικήσει κανέις. Με τον κόσμο στο πλευρό τους και με μεγάλες άμυνες και σωστές επιλογες στην επίθεση ήρθε η νίκη. Κορυφαίες για τον Παναθηναϊκό οι Βλάνη, Μαγκλάρα, Κοσμά και η Κατερίνα Σπαθάρη με τα καθοριστικά της καλάθια στο τελος. Ανίκητη για ένα ακόμα παιχνίδι η Ντέλβα που δεν μπορεσε όμως να υπερνικήσει και το εμπόδιο των διαιτητων που την έστειλαν εκτός με 5 φάουλ με το "έτσι θέλω".

Ενα μέγαλο μπράβο λοιπόν από εμάς στις παίχτριες του ΠΑΟ, το προπονητικό τιμ, τον έφορο και όλους τους συντελεστές αυτής της μεγάλης επιτυχίας.

Τελικός λοιπόν για την ομάδας μας το ερχόμενο Σάββατο στην Εργάνη με τον Αθηναϊκο να θέλει μία νίκη για να ακακυρηχθεί πρωταθλητής και τον Παναθηναϊκό τρεις...! Τα φίνα κορίτσια θα τα δώσουν όλα γιατί ...παιζουν στο Παναθηναϊκό, τον μεγαλύτερο σύλλογο της χώρας! Ο ουρανός είναι το ταβάνι και αν δε φτάσουμε έκει, ΞΑΝΑ, σε όλα τα αθλήματα δεν θα ησυχάσουμε!